Öğrenci yurdunda eniştesini öldürdü

Karabük’te öğrenci pansiyonu işleten 55 yaşındaki Mustafa Ateş, yan binada bulunan öğrenci yurdunun sahibi 40 yaşındaki eniştesi Medet Karakoç’u silahla vurarak öldürdü, oğlu 16 yaşındaki Ahmet Karakoç’u da yaraladı. Olay yerinden kaçan Ateş, üç saat sonr

Öğrenci yurdunda eniştesini öldürdü

Olay, akşam saatlerinde 100’üncü Yıl Mahallesi 1020 Nolu Sokak’taki Özel Karakoç Erkek Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi. Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı eski Müdürü Mustafa Ateş, sahibi olduğu Ateş Erkek Öğrenci Pansiyonu’ndan çıkarak yan binada bulunan eniştesine ait öğrenci yurduna gitti. Ateş ile Karakoç, yurdun girişinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ateş, belinden çıkardığı tabancayla eniştesi Karakoç’a ateş etmeye başladı.

 

Silahtan çıkan mermiler, Medet Karakoç ile bu sırada yanına doğru gelen oğlu Ahmet Karakoç’a isabet etti. Medet Karakoç olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan oğlu Ahmet Karakoç, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ahmet Karakoç’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Medet Karakoç’un cesedi de olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kondu.

Olay sonrası kaçan Mustafa Ateş, üç saat sonra Karabük’ün Safranbolu ilçesi’nde yol kontrolü yapan polislere teslim oldu. 

Mustafa Ateş’in pansiyonunun yanına geçen yıl yurt yaptırdığı gerekçesiyle eniştesi Medet Karakoç ile arasında husumet oluştuğu iddia edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X