Öğrenciler Davet Etti Emniyet Müdürü Okulu Ziyaret Etti

Hatay Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, öğrencilerin daveti üzerine Odabaşı 75. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Hatay Emniyet Müdürlüğü Toplum Deste…

Öğrenciler Davet Etti Emniyet Müdürü Okulu Ziyaret Etti

Hatay Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, öğrencilerin daveti üzerine Odabaşı 75. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Hatay Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünün “Gelecek Senin Elinde Projesi” kapsamında düzenlediği fidan dikme etkinliği sonrasında öğrencilerin daveti üzerine Odabaşı 75.Yıl Ortaokulu’na giden Uludağ, Okul Müdürü Halil Yalçın, Müdür Yardımcıları Mehmet Kazarel, Ercan Tozlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Ersel Ezer tarafından karşılandı. 8/B sınıfı öğrencileri ile sınıflarında sohbet eden Uludağ, öğrencilere derslerine çalışmalarının önemini anlattı. Uludağ, “Emniyet Müdürlüğümüzün hazırladığı Gelecek Senin Elinde Projesi kapsamında öğrencileri Çanakkale ve İstanbul illerini kapsayan geziye götürmeyi planlıyoruz. Çanakkale’ye gidecek öğrencilere tavsiyem Çanakkale’yi sadece gezip görmeleri değil, Çanakkale ruhunu anlamaya çalışmalarıdır” dedi. Daha sonra öğrencilere emniyet müdürlüğünün yaptırdığı hediyelerden takdim eden Uludağ, okul yöneticileriyle de bir süre sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X