Öğrenciler hala şokta! Okullar 2 gün tatil edildi

İzmir Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından okul, ilçe kaymakamlığı tarafından bugün ve yarın tatil edildi.

Öğrenciler hala şokta! Okullar 2 gün tatil edildi

İzmir’de Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan  Kökmen’in iki öğrenci tarafından makamında silahlı saldırıya uğrayarak ölmesinin  öğrenci ile öğretmenlere yaşattığı travma nedeniyle Ödemiş Kaymakamlığının aldığı  kararla eğitime 2 gün ara verildi.

Okulda çarşamba günü yeniden eğitim-öğretime başlanacağı bildirildi.

Öte yandan saldırıyı protesto etmek için sendikalar ile okulun öğrenci  ve öğretmenleri bugün yürüyüş gerçekleştirecek.

Bu arada, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ayhan Kökmen’in adının  ilçede bir okula verilmesi için çalışma başlattı. Kökmen’in adının hangi okula  verileceğinin ilgili komisyon tarafından belirleneceği bildirildi.

Olay

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesinde, 15 Aralık’ta meydana  gelen olayda, daha önce bir öğrenciye silah çektiği gerekçesiyle disiplin kurulu  cezası verilen 11. sınıf öğrencisi U.Y. ile İ.P, okul müdürü Ayhan Kökmen’in  odasına gitmiş, pompalı tüfekle açılan ateş sonrası yaralanan Kökmen,  kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Cinayet zanlısı 2 öğrenci ve azmettirdiği öne sürülen U.Y’nin babası  B.Y tutuklanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X