Öğrenciler hayvanat bahçesine akın etti

Bursa’da öğrenciler, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında hayvanat bahçesini ziyaret etti.

Öğrenciler hayvanat bahçesine akın etti

Etkinlikler çerçevesinde kentteki çeşitli okulların öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Bursa Hayvanat Bahçesi’ne geldi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesince hayvanat bahçesine bugüne özel ücretsiz giriş imkanı sağlanan öğrenciler, yetkililer tarafından bilgilendirildikten sonra hayvanları besleyerek, onları sevme fırsatı buldu.

 

Öğrenciler, özellikle lemur, zürafa ve tapirlerle keyifli dakikalar yaşadı.

 

Gevher Sönmez İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Bade Bayoğlu, hayvanların sadece bir gün değil her zaman korunması gerektiğini söyledi.

 

Hayvanat bahçesinde güzel vakit geçirdiğini dile getiren Bayoğlu, “Bugün Hayvanları Koruma Günü. Biz de okulumuzdan onları beslemek için geldik. Zürafa, lemur ve tapirlerin yanına giderek onları besleme imkanı bulduk. Çok mutluyuz.” dedi.

 

Öğrencilerden Tolga Saltık da hayvanları çok sevdiğini vurgulayarak, “Bugüne kadar gördüğüm en büyük hayvanları burada besledim. Hepsi çok güzel. Hepimizin hayvanları koruması gerekiyor.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X