Öğrenciler, İmzacı Akademisyenleri Üniversitede İstemiyor

Adıyaman Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Mehmet Alperen Kartal, Adıyaman Üniversitesinde, ‘Bu suça ortak olmayacağız’ bildirisine imza atan 3 a…

Öğrenciler, İmzacı Akademisyenleri Üniversitede İstemiyor

Adıyaman Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Mehmet Alperen Kartal, Adıyaman Üniversitesinde, ‘Bu suça ortak olmayacağız’ bildirisine imza atan 3 akademisyeni istemediklerini açıkladı. Bildiriye imza atan 1128 akademisyen arasında yer alan Adıyaman Üniversitesinden 3 akademisyeni öğrencilerin istemediğini kaydeden Adıyaman Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Mehmet Alperen Kartal, terör faaliyetlerini ve terör yandaşlarını istemediklerini vurguladı. Mehmet Alper Kartal, “Adıyaman Üniversitesindeki terör yapılandırmalarının kaygı duyuyoruz. Bugüne kadar ki süreçte karanlık ellerin tarafından sarıldığını dile getirmiş bulunmaktayız. Huzur Kenti olarak anılan Adıyaman’da ve Üniversitemizde hiçbir terör örgütünü ve hiç bir illegal yapıyı istemiyoruz. PKK ve benzer terör örgütlerini ve onların bölücü faaliyetlerini ve Adıyaman Üniversitesindeki üç akademisyeni istemiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X