Öğrenciler Tatilde Hem Eğlenecek, Hem Öğrenecek

Konak Belediyesi, yaz tatiline çıkan öğrencilerin boş vakitlerini daha verimli hale dönüştürmek için üç kültür merkezinde yaz okulu açıyor. 1 Temmuz’d…

Öğrenciler Tatilde Hem Eğlenecek, Hem Öğrenecek

Konak Belediyesi, yaz tatiline çıkan öğrencilerin boş vakitlerini daha verimli hale dönüştürmek için üç kültür merkezinde yaz okulu açıyor. 1 Temmuz’da başlayacak yaz okulunda verilecek eğitimlerle çocuklar, hem öğrenecek hem de eğlenecek. Konak Belediyesi, okulların kapanmasıyla birlikte tatile giren çocukları bu kez yaz okulunda ağırlayacak. 1 Temmuz’da başlayacak yaz okullarına Konak’ta yaşayan 7-14 yaş aralığındaki çocuklar kayıt yaptırabilecek. Yaz okulu kursları Konak Belediyesi’nin Türkan Saylan, Selahattin Akçiçek ve Güzelyalı Kültür Merkezleri’nde haftanın üç günü sabah 10.00’dan 13.00’e kadar uzman eğitimciler tarafından verilecek. Birbirinden eğlenceli ve eğitici kursların verileceği yaz okuluna katılan çocuklar bilim, sanat, müzik ve sporun keyfini yaz boyu yaşayabilecek. Konak Belediyesi’nin üç kültür merkezinde gerçekleşecek yaz okulu kapsamında resim, seramik, keşif, Orff, drama dersleri ile denge ve hareket eğitimi verilecek. İki ay sürecek yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilerden Kadifekale ve Gültepe semtlerinde oturanlar için ulaşım kolaylığı da sağlandı. Kursların verileceği kültür merkezlerine çocukların daha rahat ulaşabilmeleri için kurs günlerinde belirli noktalardan ücretsiz servis araçları kaldırılacak. 1 Temmuz’da Türkan Saylan, Selahattin Akçiçek ve Güzelyalı Kültür Merkezi’nde başlayacak yaz okuluna çocuklarını göndermek isteyen anne ve babaların ise, 422 52 36 numaralı telefonu arayarak 2106 dahili hattan kayıtlarla ilgili bilgi alabileceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X