Öğrencilerden anlamlı etkinlik

Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Şiir de akşam buluşmaları” projesi kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Öğrencilerden anlamlı etkinlik

Geçen yıl başlattıkları projeyle anma programları düzenleyen öğrenciler, bu sene de halk şairi Abdurrahim Karakoç anısına şiir ve türkü gecesi organize ettiler. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Yıldırım İlce Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger, Memursen Konfederasyonu Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Yıldırım Belediyesi Meclis Başkanı Ahmet Kilci, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Zeki Alemdar ve birçok okulun müdürü ile davetliler katıldı. 

Gecede İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger, öğrencilere performansları ve içten gayretleri için teşekkür ederek, emeği geçen öğretmenlere de çiçek takdim etti. 

Etkinlikte ayrıca Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nin ERASMUS+Projesi ve Görsel Sanatlar öğretmeni Nesrin Çolak’ın öğrenci çalışmalarından oluşan sergisi ziyarete açıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X