Öğrencilerden Dündar’a teşekkür

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Özlüce Nurettin Topçu Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, geçtiğimiz Nisan ayında Sümbüllü Bahçe Konağında düzenledikleri ebru sanatı eserlerinden oluşan sergi açılışına verdiği destekler için te

Öğrencilerden Dündar’a teşekkür

Okul Müdürü Sabri Erdoğan ve Din Kültürü Öğretmeni Ayşe Sağlam ile birlikte, Ördekli Kültür Merkezinde Başkan Dündar’ı ziyaret eden Özlüce Nurettin Topçu Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, yetim çocuklar yararına düzenledikleri sergi için kendilerine destek olan Başkan Mustafa Dündar’a, kendi yaptıkları bir tablo hediye etti. 

Derslerinden arta kalan zamanlarında ebru sanatı eğitimi alarak bir sergi açan, elde ettikleri gelirle de yetim çocukların eğitim masraflarını üstlenen öğrencileri, öncelikle bu örnek davranışları için kutlayan Başkan Mustafa Dündar, “İnanın, bu mutluluğun tarifi yok. Bu tür hasletlerle yetişen nesiller olduğu sürece, bu milletin geleceği emin ellerde olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X