Öğrencilerden Göç Projesi

Mudanya Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, hazırladıkları Adavatan’dan Anavatan’a Göç konulu projeyi TÜBİTAK’a sunmaya hazırlanıyor.

Öğrencilerden Göç Projesi

ÖMER BİLİK

Hazırlanan proje için okul idaresi ve öğrencilere teşekkür etmek amacıyla ziyaret eden Lozan Mübadilleri Vakfı Mudanya Temsilcisi Cumhur Aksan ve Kadın Kolları Temsilcisi Birsen Kermen, çalışmaların gurur verici olduğunu ifade ederken, öğrencilerin büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürerek önemli bir projenin yaratıldığını dile getirdiler. 

LMV Mudanya Temsilcisi Cumhur Aksan, “Mudanya Turizm Meslek Lisemiz öğrencilerince hazırlanan proje gerçekten de çok önemli. Yaşanan mübadele ve göç konusunun dikkate değer bulunması ve bu konuda çalışma yapılması, bu değerlerin unutulmayacak olmasını ortaya koymaktadır. Değerlerin unutulmayıp gelecek nesillere aktarılması için çalışmaların süreklilik kazanmasından yanayız. LMV Mudanya Temsilciliği olarak her zaman bu konuda kendilerine destek vereceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X