Öğrencilerden hayvan hastanesine ziyaret

Osmangazi Koleji 3. sınıf öğrencileri Hayvan Hakları Koruma Günü kapsamında Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerden hayvan hastanesine ziyaret

Hayvan Hakları Koruma Günü nedeniyle UÜ Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesini ziyaret eden Osmangazi Koleji 3. sınıf öğrencileri hasta hayvanların tedavi edilişi ve bakımlarını yakından inceleme fırsatı buldular.

Hayvan hastalıkları ve tedavi süreçleri hakkında Doç. Dr. Ebru Yalçın’dan bilgi alan öğrenciler hasta bir kedinin tedavi edilişine şahit oldular. Ebru Yalçın’ın eşliğinde hastaneyi gezen öğrenciler hayvan haklarına dair bilgilerini de pekiştirdiler. 

At kliniği, sığır kliniği, röntgen ünitesi, ameliyathaneler ve hayvan barınaklarını görme şansı bulan öğrenciler Doç. Dr. Ebru Yalçın’ı soru yağmuruna tuttular. Hayvanların cerrahi müdahale sonucunda midesinden çıkan çeşitli malzemeleri gören Osmangazi Koleji 3. Sınıf öğrencileri, insanların çevreye verdiği zarar sonucunda etkilenenin sadece insanlar olmadığını ve tüm canlı hayatını tehdit ettiğini öğrendiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X