Öğrencilerden Kaymakam Avcı’ya Ziyaret

Konya’nın Kulu ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü ve öğrencileri “O” Oku Buyurdu. Okuyorum” projesi kapsamında Kaymakam Hüseyin Avcı’yı ziyaret etti.

Öğrencilerden Kaymakam Avcı’ya Ziyaret

Konya’nın Kulu ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü ve öğrencileri “O” Oku Buyurdu. Okuyorum” projesi kapsamında Kaymakam Hüseyin Avcı’yı ziyaret etti. Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Sezgin Alp ve öğrencileri Kaymakam Hüseyin Avcı’yı makamında ziyaret etti. Öğrenciler, yanlarında getirdikleri hikaye, roman, ders ve diğer çeşitli kitapları Kaymakam Avcı ile birlikte okudu. Yaklaşık 15 dakika süren kitap okumanın ardından Okul Müdürü Sezgin Alp, amaçlarının kişinin nerede olursa olsun hiçbir zaman değerli vakitlerin boşa geçmemesi için kitap okumanın yaygınlaştırılması olduğunu söyledi. Alp, “O” Oku Buyurdu. Okuyorum Projesi kapsamındaki kitap okumayı yaygınlaştırmaya gayret ve çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi. Kaymakam Hüseyin Avcı ise, okumanın yaşının olmadığını belirterek, boş vakitlerin heba olmaması için en güzel yolun kitap okumak olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X