Öğrencilere Bursa’yı anlattılar

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü, Bursa’da yaşayan öğrencilere kentlilik bilinci kazandırmak amacıyla ‘Yaşayan Geçmişi ile Bursa Okulunuzda’ projesini gerçekleştiriyor.

Öğrencilere Bursa’yı anlattılar

Proje kapsamında, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden rehberler tarafından kentin tüm ilçelerinde öğrencilere ulaşılarak Bursa’nın güzellikleri anlatılıyor.

 

Bu hafta Keles İlçesi’ne bağlı Kıranışıklar’da Kıranışıklar Köyü Orta Okulu’nu ziyaret eden rehberler, öğrencilere Bursa’nın güzelliklerini anlattı. Köklü tarihi ve zengin kültürü ile ‘UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yerini alan kentin değerleri, ‘UNESCO’da Bursa’ sunumuyla gençlere aktarıldı. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya verdiği öneme de dikkat çekilen programda, öğrenciler şehrin tarihi ve doğal güzellikleriyle ilgili merak ettikleri soruların cevaplarını öğrendi. Programın sonunda öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edilirken, öğrenciler güzel projeden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X