Öğrencilere inşaat mühendisliğini anlattılar

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nin ilkokul, ortaokul ve liselerde gerçekleştirdiği Mesleki Tanıtım Buluşmaları’nı sürdürüyor. İMO Bursa Şubesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında düzenlenen, Mesleki Tanıtım Bul

Öğrencilere inşaat mühendisliğini anlattılar

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Burak İmrekoğlu’nun katıldığı etkinlikte inşaat mühendisinin neler yaptığı, mesleğin zorlukları ve olumlu yanları anlatıldı. İnşaat mühendisliğini neden tercih ettiğini ve üniversitede verilen eğitimleri aktaran İmrekoğlu, “Herkesin farklı bir özelliği ve yeteneği var. Meslek çok doğru seçilmeli. Ben mesleğimi çok seviyorum. Bu yüzden çalışmaktan mutlu oluyorum. İnşaat mühendisliği farklı ve saygın bir meslek ama öncelikle kendinizin bunu yapıp yapamayacağını anlamalısınız. Her mesleğin kendine göre zorlukları ve kolaylıkları var. Bu, ‘sizin yapınıza uygun mu, değil mi?’ kendinize bunu sorun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X