Öğrencilere İnternette Test Eğitim Seti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Akşemsettin Ortaokulu’nda öğrencilere eğitim seti dağıttı. Yaz boyunca internette test çözebilecekleri şifreli…

Öğrencilere İnternette Test Eğitim Seti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Akşemsettin Ortaokulu’nda öğrencilere eğitim seti dağıttı. Yaz boyunca internette test çözebilecekleri şifreli eğitim ortamı hazırladıklarını da müjdeleyen Çetin, öğrencilere “Okumak sizden, kitaplar bizden” dedi. Çukurova Belediyesi’nin eğitim kuruluşlarına yönelik hizmetleri kapsamında Akşemsettin Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere Türkçe sözlük, İngilizce sözlük, atasözleri ve deyimler sözlüğü, yazım klavuzu ve ilk atlastan oluşan bir eğitim seti dağıtıldı. Belediye Başkanı Soner Çetin, “Okul yakında bitiyor ama okumaya devam etmelisiniz. Biz yaz boyunca boş kalmanızı istemiyoruz” diye konuştu. İNTERNETTE BOL BOL TEST ÇÖZECEKLER Eğitim setlerini dağıttıktan sonra öğrencilere bir de ‘İnternette Test” müjdesi veren Başkan Soner Çetin, “Bu eğitim projemizle öğrencilerimize bugünlerde başlayıp gelecek yılın ağustos ayına kadar özel şifreler vereceğiz; internete girecek ve sınavlara hazırlanmak amacıyla bol bol test çözme imkânına kavuşacaksınız” dedi. Okul müdürü Sinan Kızartıcı ve öğretmenlere proje hakkında bilgi veren Başkan Çetin, bu şifreleri öğrencilere yardımcı olmaları için öğretmenlere de vereceklerini söyledi. ÇOK OKUYAN, ÇOK ARAŞTIRAN, GEZEN Hayatın çok büyük bir yarış gerektirdiğini ve bu sebeple dünyanın her köşesinde müthiş bir rekabet yaşandığını ifade eden Çetin, ortaokul öğrencilerine şöyle seslendi: “Çok okuyan mı çok gezen mi bilir? diye bir söz var. Cevabı ne sadece çok okuyan ne de sadece çok gezen. Hem çok okuyan ve çok araştıran hem de çok gezen insan kendisini geliştirir. Ancak insanın ufkunun açılması kitapların dünyasında da gezmeyi gerektirir. Biz size bu imkanları sunuyoruz, lütfen iyi değerlendirin.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X