Öğrencilere kitap armağanı

Nilüfer Belediyesi, Mustafakemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle kırsal mahallelerde okuyan öğrencilere roman ve masal kitabı dağıttı.

Öğrencilere kitap armağanı

Nilüfer Belediyesi, çocukların daha fazla kitap okumalarını sağlamak amacıyla  yaptığı çalışmalara her gün yenilerini ekliyor. Nilüfer Belediyesi ile Mustafakemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği, ilçenin kırsal mahallelerinde bulunan 8 okulda kitap dağıtımı yaptı. 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Akçalar, Çalı, Kayapa, Gölyazı, Konaklı, Gümüştepe ve İrfaniye’de bulunan ilk ve orta dereceli okullarda okuyan toplam 2 bin öğrenci roman ve masal kitaplarıyla buluştu. Öğrencilerin kitapların yazarı olan Nadide Utku ile tanışma imkanı da bulduğu etkinlikte, kitap okuma üzerine söyleşiler yapıldı. Yazar Nadide Utku, İncili Nine, Masal Rüzgarı, Oyuncak Ülkesi, Müzedeki Sandık ve Ay Kapısı isimli kitaplarını imzalayarak öğrencileri verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X