Öğrencilere sıcak çorba

Geçen yıl sadece sınav dönemlerinde üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunan İnegöl Belediyesi, bu hizmeti dönem sonuna kadar sürdürme kararı aldı.

Öğrencilere sıcak çorba

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerine belediye tarafından her sabah çorba ikram edilmeye başlandı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün sabah Uludağ Üniversitesi İnegöl Kampusu’na giderek öğrencilere çorba ikramında bulundu. 

Öğrencilerle sohbet eden Aktaş, öğrencilerin taleplerini dinledi. Aktaş, ‘Belediye olarak şehrimizdeki hemen tüm eğitim-öğretim kurumlarına ciddi destekler veriyoruz. Eğitim gönüllüsü olarak çalışan bir belediye olarak, fakülteye de katkıda bulunarak, hem fiziki yapılarına, hem de sosyal faaliyetlerine çeşitli desteklerde bulunduk. Hepimizin öğrencilik hayatı oldu. Memleketimizin çeşitli yerlerinden öğrenci kardeşlerimiz İnegöl’de gerek yüksel tahsil yapıyor. Onlara her sabah sıcak çorba ikram edeceğiz. Kendilerine afiyet olsun diyor, güne sıcak ve güzel bir başlangıç yapabilmeleri için sıcak çorba ikramına bekliyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X