Öğrencilerin Orman Fidanlığı Gezisi

Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu öğrencileri, “Okullarda Orman Projesi” kapsamında Eskişehir Orman Fidanlığını gezdi. 113 öğrenci, O…

Öğrencilerin Orman Fidanlığı Gezisi

Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu öğrencileri, “Okullarda Orman Projesi” kapsamında Eskişehir Orman Fidanlığını gezdi. 113 öğrenci, Okul Müdürü Nurettin Ateş, proje koordinatör öğretmenleri Gülay Kutlu ve Dilek Çil, sınıf öğretmenleri Abdulhaluk Kartal, Kevser Kartal ve Yasemin Şahin nezaretinde Orman Fidanlığına geldiler. Fidanlık Müdürü Metin İnan tarafından karşılanan öğrencilere, fidanlıktaki üretim çalışmaları anlatıldı. Bir ağacın tohumdan fidana büyüme aşamalarını gören öğrenciler, ağaç türlerini ve biyolojik çeşitliliği de tanıdılar. Eskişehir Orman Fidanlık Müdürlüğü’nce etkinliğe katılan öğrencilere fidan hediye edildi. Öğrenciler fidanlarını toprakla buluşturmak ve büyütmek için söz verdiler. Okul Müdürü Nurettin Ateş, etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek, bu imkânı sağlayan Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş’e teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X