Öğrencilerle buluştular

Türkiye Basketbol 3. Ligi’ndeki ilk sezonunda harikalar yaratan ve 2. Lig yürüyüşünü sürdüren Bursaspor’da Baş Antrenör Şemsettin Baş, oyuncular Ömer Ünver, Melih Kapucu ve İlker Tunalı, Uğur Hazırlık Lisesi’nde düzenlenen panele katıldı.

Öğrencilerle buluştular

Şemsettin Baş ve sporcular öğrencilerin basketbol ve takım hakkındaki soruları cevapladı. Baş Antrenör Şemsettin Baş, Bursa’nın spor anlamında örnek bir şehir olduğunu vurguladı. 

“Bursa şehri gençleriyle, sporcularıyla gerçekten örnek bir şehir” diyen Şemsettin Baş, “Bıraktığım yıllardan bu yana altyapı olarak biraz geriye gitmiş olsa da, tekrardan buradaki gençliği canlandırmak adına Bursaspor Kulübü ve Bursa şehrinin entegre olmasıyla güzel adımlar atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Daha sonra sporcularımız, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve panelin sonunda okul kurucusu Mehmet Yıldız, Baş antrenörümüz Şemsettin Baş’a çiçek ve plaket takdim etti, Şemsettin Baş ise, Yıldız’a forma hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X