Öğrenmekten vazgeçmeyin

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu’nun davetlisi olarak katıldığı programda üniversiteli gençlerle tecrübelerini paylaştı.

Öğrenmekten vazgeçmeyin

Aktaş, İnegöl Belediyesi’nin Sosyal ve Kültürel alandaki faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı.

Değişen ve gelişen dünya düzeninde belediyeciliğin mantığının da değiştiğini ifade eden Aktaş, “2005 yılı öncesinde belediyeler ufacık bir hizmeti yaparken bile türlü türlü zorluklarla karşılaşıyordu. Artık belediye hizmeti dendiğinde insanların aklına asfalt, kanalizasyon, çöp gelmiyor. Belediyelerimiz doğumdan ölüme kadar yaşamın her anında, her noktasında vatandaşının yanında olma gayretinde” dedi.

KENDİNİZİ GELİŞTİRİN…

İnegöl Belediyesi’nin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetleri öğrencilerle paylaşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kültürel faaliyetlerden spor faaliyetlerine kadar çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Konuşmasında öğrencilere tavsiyeler de veren Aktaş, “Diplomanız ne olursa olsun, siz kendinizi geliştirmekten, yeni şeyler öğrenmekten asla vazgeçmeyin. Özellikle öğrencilik hayatınızda daha fazla fırsatınız olacaktır. Öğrencilik yıllarınızın kıymetini bilin. Kendinizi yetiştirmek için çaba gösterin” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X