Öğretmen adaylarına İnegöl’ü anlattı

Şubat ayında mesleki alanda yetiştirilmek üzere İnegöl’e atanan 65 aday öğretmen, eğitim programları dahilinde bulunan kurum ve mekan ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la buluştu.

Öğretmen adaylarına İnegöl’ü anlattı

İnegöl’de staj yapan 65 öğretmen adayıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş aday öğretmenlere İnegöl’ü anlatırken, kendi hayat tecrübelerini de paylaştı. 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen kadrolarına aday öğretmen olarak atananlara, adaylıklarının ilk dönemlerindeki yetiştirilme sürecinde mesleğin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışları kazandırmaya yönelik program kapsamında İnegöl’ün kültürü, tarihi, ekonomisi, ticari ve sosyal hayatı hakkında bilgiler veren Aktaş, İnegöl’ün bir çok ili geride bırakan, örnek alan değil örnek olan bir ilçe olduğunu kaydetti. Aktaş, ilçenin göstermiş olduğu performansla diğer şehirleri de geride bıraktığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X