Öğretmen adaylarından 7 bölge 7 okul projesi

Orhaneli Akalan Mahallesi’ni ziyaret eden öğretmen adayları, öğrencilere kitap ve kırtasiye seti dağıttılar.

Öğretmen adaylarından 7 bölge 7 okul projesi

OSMAN SAK

 

Hacettepe Üniversitesi İlköğretim Bölümü Topluluğu öğrencileri 7 Bölge, 7 Okul Projesi çerçevesinde Orhaneli Akalan Mahallesi’ne ziyaret ettiler. Her yıl 7 köy okullunu ziyaret eden öğretmen adaylarından 45 kişilik topluluk üyesi, Akalan Mahallesi’nde büyük ilgi gördü. Sabah kahvaltısını evlerde yapan topluluk üyesi öğrenciler, daha sonra Mehmet Asiye Eğitman İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Minik öğrencilere kitap, kırtasiye malzemesi gibi çeşitli hediyeler dağıtan üniversiteliler, daha sonra birlikte oyunlar oynayıp öğretmenliğin gururunu yaşadılar. 

TECRÜBE PAYLAŞIMI

Orhaneli’de geçirdikleri bir günün ardından öğretmenlik için daha da hırslandıklarını belirten öğretmen adayları, köylerde görev yapan öğretmenlerin tecrübelerinden de yararlandıklarını dile getirdiler. Mahalle halkının sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını belirten öğretmen adayları, daha da hırslanarak öğretmen çıkacaklarını anlattılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X