Öğretmen kemerle sınıfta dehşet saçtı

ABD’nin Maryland eyaletine bağlı Brandywine kasabasında bir ortaokulda sınıfa dalan bir öğretmen belinden çıkardığı deri kemerle sınıfta öğrencilere vurdu. Öğrencileri kemeriyle rastgele ve acımasızca döven öğretmen görevden alındı.

Öğretmen kemerle sınıfta dehşet saçtı

ABC News’un haberine göre, Gwynn Park Ortaokulu’nda sınıflardan birinde çıkan kargaşa sonucu yükselen gürültüler üzerine öfkeyle sınıfa dalan öğretmen, öğrencileri kemeriyle kırbaçladı. 

KİMİ KAHKAHA ATTI KİMİ ÇIĞLIK

Yaşananları bir öğrenci cep telefonu ile kaydetti. Görüntülerde öğretmen kemerle yerdeki öğrencilere vururken bazı öğrencilerin kahkaha attığı, ayaktaki bazı kız öğrencilerin de çığlıklar attığı görülüyor.

Öğrencilerden birinin cep telefonuyla çektiği görüntüler internette yayınlanınca okul yönetimi adı açıklanmayan öğretmenin görevine derhal son verdi. Okul yönetiminden yapılan açıklamada, hiçbir öğretim kurumunun öğrencileri bu şekilde disipline etmeye çalışmasının kabul edilemeyeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X