Öğretmenin ölümünü öğrencilerden gizlediler

Aydın`da, salı günü hemzemin geçitte yük trenin çarpması sonucu yaşamını yitiren 44 yaşındaki ilkokul öğretmeni Canan Azazi`nin cenazesi dün kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere gözyaşları içinde İzmir`in Bornova İlçesi`ne gönderildi.

Öğretmenin ölümünü öğrencilerden gizlediler
Talihsiz öğretmenin ölümüyle ilgili Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, bir ilke imza atarak, Canan öğretmenin öğrencilerine travma yaşamaması için ‘Öğretmeninizin başka bir okula tayini çıktı’ dedi ve kendilerine bir hafta izin verdi. Töre ayrıca psikolojik destek için de rehber öğretmenlerden oluşan 5 kişilik ekip, kurdu.
 
Olayı sabah okula gelince öğrenen bazı veliler gözyaşlarına boğuldu. Veliler, onlara anne şefkati gösteren Canan öğretmenin ölümünü, çocuklara açıklamakta zorlandıklarını söyledi.
 
İlkokul öğretmeninin trajik ölümünü öğrenen Milli Eğitim Müdürü rehber ekip kurdu. ‘Öğretmenin tayini çıktı’ denilen çocuklara 1 hafta izin verildi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X