Öğretmenler Günü Mudanya’da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mudanya’da düzenlenen program, Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulup saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Öğretmenler Günü Mudanya’da kutlandı

ÖMER BİLİK

Daha sonra Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker yaptı. Programda emekli olan öğretmen ve yeni katılan öğretmen adayları da kısa birer konuşma yaptılar. Emekli olan 22 öğretmene Hizmet Şeref Belgesi’nin verildiği programda, 3 aday öğretmenin yemin ederek asil öğretmenliğe geçmesinin ardından, ödül töreni gerçekleştirildi. 

Programda ayrıca, Öğretmenler Günü ile ilgili etkinliklerde dereceye girenlere hediye ve kupaları verildi. Atatürk konulu sinevizyon gösteriminin ardından, öğretmenlerden oluşan müzik topluluğunun gösterisi ile program sona erdi. Programa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X