Öğretmenler sahnede

Orhangazi Cargill İlk ve Orta Okulu öğretmenlerinden Erdoğan Çakıcı’nın yazıp yönettiği, bir polis memuru ve öğretmenlerin sahne aldığı ‘başka bir alem’ adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Öğretmenler sahnede

Cargill okulu öğretmenlerinden Erdoğan Çakıcı’nın yazıp, yönettiği ve aynı zamanda sahne aldığı ‘başka bir alem’ adlı tiyatro oyunu Koç Okulu Konferans Salonunda sahnelendi. Yaklaşık bir yıldır hazırlıkları süren oyunda Çakıcı ile birlikte, meslektaşları Akın Öztürk, Suna Erdoğan, Umut Yüksel Erdoğan, Hatice Yenilmez, Esra Keskin, Yener Nar, Furkan Ünal, Taygun Ahmetoğulları ve Serkan Cansız ile polis memuru Baybars Kızılsakal sahne aldı.

Doktor Celal Beyin, 12 yıldır tedavi ettiği akıl hastalarının hayat hikayelerini merak etmesiyle başlayan oyunda, birbirinden farklı kişilerin yaşadıkları sorunlarla akıl hastası haline geldikleri anlatıldı. Öğretmen, öğrenci, veli ilişkilerine, aile baskısına, bürokrasinin yavaş işlemesine, aile içi uyumsuzluklara, toplumsal düzensizliklere örneklerin verildiği oyun izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Seyirci yaklaşık iki saat süren oyunu ayakta alkışladı. Oyunu okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerden oluşan kalabalık bir seyirci gurubu izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X