Öğretmenlerden ‘renkli’ dokunuş

Emek’te bulunan Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu’nun bütün duvarları, öğretmenlerin rengarenk boyalar kullanarak yaptıkları birbirinden farklı resimlerle boydan boya güzelleştirildi.

Öğretmenlerden ‘renkli’ dokunuş

Müdür Yardımcısı İbrahim Er önderliğinde, 9 öğretmenin gönüllü olarak yaptığı çalışma sayesinde ortaya çıkan rengarenk görüntü, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin pandemi süresince kararan yüzlerini bir nebze olsun gülümsetiyor.

Ekim ayı içinde başlayan çalışmanın ilk ateşi Okul Müdürü Necati Özkan tarafından yakılmış ve diğer öğretmenlerde el ele verince ortaya böyle güzel bir tablo çıkmış. Bu çalışma sayesinde, öğrencilerin eğitim gördüğü, zaman geçirdiği mekanlar daha yaşanır, cazip ve göze hoş gelen bir ortama dönüşürken, Okul Müdürü Necati Özkan, “Her gün virüs haberleriyle evlerinde kalan öğrencilerimizin geldiği okullarında farklı ve göze hoş gelen resimlerle tanışması için böyle bir çalışma başlattık. Bir miktar da olsa öğrencilerimizi mutlu görmek, hayata gülümseyerek bakmalarını sağlamak ve farkındalık yaratmak istedik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X