Öğretmenlere Avrupa’da eğitim

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan Hayat Boyu Beceri Eğitimi Projesi kapsamında Bursa’da görev yapan 13 meslek lisesi öğretmeni, alanlarına yönelik gelişmeleri gözlemlemek ve öğrencilerin iş ortamında tecrübe edinmelerini sağlamak am

Öğretmenlere Avrupa’da eğitim

Eğitim sürecini tamamlayan öğretmenlere katılım sertifikaları ile Europass belgeleri İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Bektaş tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Bektaş, “Öğretmenlerimiz AB ülkelerinde meslek liseleri üzerine yapmış oldukları gözlemler ve değerlendirmeler neticesinde elde ettikleri olumlu kazanımları buradaki okullarımıza aktaracaklar. Amacımız meslek liselerimizi sektörün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek nitelikte meslekî yeterliklerle donatılmış kurumlar haline getirebilmek. Kurumlarımızda görev yapan öğretmenlerimizin de sektördeki gelişmelerden haberdar olarak bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktarması ve okul-sektör ilişkilerinin üst düzeyde tutulmasını hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X