Öğretmenlerimiz bizim baş tacımız

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda “Geleceğimizin mimarları olan sevgi ve şefkat kahramanı, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günün

Öğretmenlerimiz bizim baş tacımız

Şahin, çocukların ve gençlerin ahlaki ve kültürel değerlerle donatılıp, düşünen, okuyan, sorgulayan ve uygulayan bireyler olarak yetiştirilmesini öğretmenlere bağlı olduğunu vurgulayarak şunları  söyledi:

 

“Türkiye’nin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesi, ancak vatanperver, bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerle mümkündür. Bu nitelikleri haiz kuşakları yetiştirecek olanlar ise öğretmenlerimizdir. Öğrencilerinin ruhsal ve bedensel sağlıklarını ön planda tutan, mesleğini ahlaklı bir fert ve toplum hedefiyle icra eden öğretmenlerimiz; inanıyorum ki, bundan sonra da farklı düşüncelere daima saygı duyan ve tam demokrasiye içtenlikle sahip çıkan nesiller yetiştirecektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X