Öğretmenlikten Kültür ve Turizm Bakanlığı’na

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanlığı’na getirildi.

Öğretmenlikten Kültür ve Turizm Bakanlığı’na

Üniversite eğitiminin ardından bir süre öğretmenlik yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanlığına getirildi.

Lise öğrenimine İstanbul’da başlayan Ünal, 1991 Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversiteyi bitirdikten sonra öğretmenlik yapan Ünal, 1997’de İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı.

AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi’nde, 2009’da MKYK üyeliğine seçilerek Ar-Ge’den sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Ünal, 2010’daki referandumda aktif olarak çalıştı.

24 ve 25’inci dönem AK Parti Kahramanmaraş milletvekili olarak Meclise giren Ünal, 1 Kasım seçimlerinde de yine Kahramanmaraş’tan milletvekili seçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X