Oğuz Erdoğan İnegöl’de

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor Adanaspor’dan forvet Oğuz Erdoğan ile anlaştı.

Oğuz Erdoğan İnegöl’de

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Dağcılık Şube Sorumlusu Fatih Aydoğan, “Daha önce Spor Toto Basketbol Ligi, 1. Lig ve 2. Liglerde mücadele eden ve Bursa doğumlu kardeşimiz Oğuz Erdoğan da bu sene bizim formamızı terletecek. Kendisine güveniyoruz. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Oğuz Erdoğan ise “Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyarak İnegöl Belediyespor’u en iyi yerlere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sağlık kontrolleri başladı

İnegöl Belediyespor’da sağlık kontrolleri de başladı. Sporcular, kulübün sağlık sponsorluğunu üstlenen Özel Cihangir Hastanesi hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Teknik heyet ve oyuncular sırasıyla efor testi, ortopedi ve travmatoloji muayenesi, iç hastalıkları kontrolü, kan ve idrar tahlilleri, kardiyoloji kontrolü ve genel cerrahi kontrolünden geçti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X