Oğuzeli MYO’da “Çalışma Hayatında Etik” Konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’nda Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Yeminli Mali Müşavir Bülent Özatay tarafından “…

Oğuzeli MYO’da “Çalışma Hayatında Etik” Konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’nda Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Yeminli Mali Müşavir Bülent Özatay tarafından “Çalışma Hayatında Etik” adlı konferans verildi. Proje Koordinatörleri Hukuk Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ayşe Yeni, Öğr. Gör. Filiz Çayırağası ve Yrd. Doç. Dr. Aslı Özpolat tarafından düzenlenen konferansa Adalet, Lojistik, İşletme ve Muhasebe Programı öğrencileri katıldı. Geçmişte Maliye Bakanlığı’nda bürokrat olarak da görev yapan Bülent Özatay, muhasebe mesleği özelinde birçok meslek ile ilgili etik açıdan değerlendirmelerde bulundu. Özatay, ayrıca öğrencilere mezun olduktan sonra nasıl bir kariyer programı çerçevesinde hareket etmeleri gerektiği ile ilgili bilgi verdi. Konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yeminli Mali Müşavir Bülent Özatay’a Hukuk Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşe Yeni tarafından plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X