Ojeli elleriyle erkekleri sakal tıraşı yapıyor

Bursa’da berber dükkanı açan bir kadın, ojeli elleriyle sakal tıraşı yaparak, kadınların hayatın her alanında olduğunu gösteriyor.

Ojeli elleriyle erkekleri sakal tıraşı yapıyor

Mustafakemalpaşa ilçesinde açtığı erkek berberiyle dikkatleri üzerine çeken 37 yaşındaki Rahşan Bayram, ojeli elleriyle hem saç, hem sakal tıraşı yapıyor. 

Antalya’da kadın ve erkekler için açılan bir kuaförde işe başlayan Bayram, bir ay önce memleketi Mustafakemalpaşa ilçesine dönerek dükkan açmaya karar verdiğini söyledi.

Bayram, “Sadece erkekler için bir işyeri açmayı hep düşünüyordum. Kadınlar erkeklere nazaran daha kolay müşteri. Bir erkeğin saçına kadın eli değmesi erkekler açısından büyük avantaj. Sonuçta bir kadın gözüyle daha titiz tıraş ediyorum. İşyerimi açtığımda ilk yadırgandım. Küçük bir ilçede bir kadının bu tarz işyeri açması cesaret. Kadından erkek berberi mi olur gibi tepkiler aldım. Ama şimdilerde müşterilerim çekinerek geldiği dükkanımdan memnun ayrılıyor. İşlerim çok yoğun. O yüzden yardımcı eleman arıyorum. Bu işi yapan erkeklerle aramda büyük fark var. Mesela kaş aldırmak isteyen müşterilerim gönül rahatlığıyla kendini bana emanet edebiliyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X