Okan Buruk, Bursaspor maçını değerlendirdi

Sivasspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, 1-0 kaybettikleri Bursaspor maçına ilişkin, pozisyonlara girdiklerini ve bir tek golü bulamadıklarını söyledi.

Okan Buruk, Bursaspor maçını değerlendirdi

Sivasspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, deplasmanda alınan 1-0’lık Bursaspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Buruk, “Çok zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Göreve geldikten 2 gün sonra böyle bir maça takımı hazırlamak zorluydu. İlk 9 haftalık periyotta takım sonuç alamamıştı. Bugün farklı sonuç bekliyorduk. İlk yarı net pozisyonlar yakaladık. Golü bulsak farklı olabilirdi. İkinci yarı dengeli geçti. Gol öncesi çok gol pozisyonumuz ve yanlış pas tercihlerimiz var. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Çıkarken kaptırdığımız bir top, defansımızın dengesiz yakalanmasını futbol affetmiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunlarının yüzde yüzünü verdiler. Devre arasına kadar maksimum puan toplamak istiyoruz. İstatistik olarak çok üstünlüğümüz var. Bundan sonraki maçlarda istediğimizi alacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X