Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Okan Kurt hakkında 2 yıla kadar hapis istemi!

Bir avukata söylediği ‘Hepinizi kaldıracağım” sözleri nedeni ile hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Okan Kurt hakkında mahkemeden zorla getirme kararı çıktı.

Bir avukata söylediği ‘Hepinizi kaldıracağım” sözleri nedeni ile hakkında 6

İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın iddianamesi geçen yıl hazırlandı. İddianameye göre Av. Birkan ÖztürkOkan Kurt’un da ortağı olduğu Martaş Nakliyat AŞ’den alacaklı olan TIR şoförü E. P. adına iş mahkemesinde dava açtı. Çıkan karar sonrası, alacağın tahsili için şirkete yönelik icra takibi başlatıldı. Yapılan takip sonrası ödeme yapıldı. İddianameye göre bu süreçte, Kurt, P. ile telefonla görüştü.

“HEPİNİZİ KALDIRACAĞIM”

İddianameye göre Kurt telefonda, Av. Öztürk’ü de kast ederek “Seni de avukatını da hepinizi kaldıracağım” dedi. Bu görüşmeden haberdar olan Av. Öztürk, Kurt’u arayarak kendisine yönelik böyle bir ifade kullanıp kullanmadığını sordu.

Bu görüşmede Kurt, Öztürk’e “Siz kimsiniz kardeşim, beni mi tehdit ediyorsunuz. Avukatımla muhatap olun” dedi.

 ZORLA GETİRİLME KARARI

Av. Öztürk’ün, Kurt’a yönelik şikâyeti nedeni ile 6 aydan 2 yıla hapis öngören “Tehdit” suçlaması ile dava açıldı. Davanın ilk iki duruşmasına katılmayan Kurt için mahkeme 26 Şubat’taki son duruşmada “Davetiye tebliğine rağmen sanığın zorla getirilmesine…” yönünde karar verdi.

Kararın gereği için 27 Şubat’ta, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderildi. Davanın bir sonrası duruşması nisan ayı sonunda yapılacak.


Avatar Seç KAPAT
Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, bugün hayatını kaybetti. Ünlü
Sıradaki Haber Nilüfer’den Reha Muhtar’a veda: “Ruhun huzura kavuştu”