OKİM’le istihdam seferberliği sürüyor

Osmangazi Belediyesi’nin istihdam seferberliği kapsamında çalışmaları artarak devam ederken, her eğitim seviyesinden vatandaşların taleplerine yönelik takip ve yönlendirmeleri de hız kesmiyor.

OKİM’le istihdam seferberliği sürüyor

Osmangazi Belediyesi Kariyer İstihdam Merkezi (OKİM)’e Ocak ayı itibariyle yılın ilk 7 ayında 2 bin 304 kişi iş müracaatında bulunurken, 269 vatandaş ise yapılan yönlendirmeler neticesinde iş başı yaptı. Kamuda çalışmak isteyen vatandaşların sayısının bin 281 olduğu başvurular, titizlikle takip ediliyor. Vatandaşların talep ve niteliklerine göre firma araştırmalarını dinamik bir şekilde devam ettiren OKİM personeli, ayrıca internet başvurularına da dönüşler yapıyor.  Bursa’da istihdama çok ciddi katkı sağlayan OKİM, özel sektörün yanı sıra, belediye bünyesinde çalışma talebinde bulunanları da kayıt altına alıyor. 

İstihdam edilen vatandaşların yerleştirildiği sektör ve pozisyonlar arasında ise fabrika, üretim, kalite kontrol, cnc operatörü, forklift operatörü, kaynak operatörü,  pres operatörü, veri elemanı, ofis elemanı, yönetici asistanlığı, hasta kayıt, danışma, sekreter, satış destek, satış temsilciliği, temizlik, garson, güvenlik, şoför, tekstil sektörü, gıda ve turizm sektörü,  muhasebe elemanı, tıbbi sekreter, insan kaynakları elemanı, depo görevlisi, çağrı merkezi görevlisi, çocuk bakıcılığı ve makine mühendisliği gibi bölümler yer alıyor.  Sosyal Belediyecilikte öncü hizmetlere imza atan belediye olduklarının altını çizen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, OKİM’in örnek bir istihdam merkezi olduğunu söyledi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X