Oklar şehitler için atıldı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Atıcılar Okçuluk sahasında 60 sporcunun katılımıyla okçuluk müsabakası gerçekleşti.

Oklar şehitler için atıldı

Osmanlıya başkentlik yapmış olan tarih kenti Bursa’da ata sporu okçuluk müsabakası düzenlendi. Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz’un yıldönümü kapsamında Atıcılar Spor Vadisi’nde bulunan okçuluk sahasında 60 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 15 Temmuz Şehitleri Anma Okçuluk müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Şenlik havasında yapılan müsabakalarda hedefi tutturmak için kıyasıya mücadele eden okçular dereceye girebilmek içini mücadele etti. Nefes kesen organizasyon sonunda klasik yay büyük erkeklerde Reis Ramizoğlu, kadınlarda Aslı Çetinkaya, makaralı yay yıldız erkeklerde Murathan Berk Afacan, klasik yay küçük erkeklerde Ali Osman Ocaktan ve klasik yay küçük kızlarda Asya Öztürk birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X