Okul bahçesinde çatışma: 6 yaralı

İstanbul Sultangazi’de servis ihalesi öncesi okula giden 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Hafızlık eğitimi alan öğrencilerin okulda bulunduğu sırada meydana gelen silahlı kavgada 2 gruptan 6 kişi yaralandı.

Okul bahçesinde çatışma: 6 yaralı

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesinde dün servis ihalesi için 2 servis şirketine ait grup toplandı. Ancak ihale başlamadan önce gruplar arasında tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine taraflar silahlarıyla birbirlerine ateş açtı. Çıkan çatışmada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu arada, silahlı kavga sırasında hafızlık eğitimi için okula gelen öğrenciler de bahçede bulunuyordu. Daha sonra bahçedeki öğrencileri öğretmenler hemen okul binasına götürdü.

Okul yönetimi ve çevredekiler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaralanan 6 kişiyi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Öğrenci velileri de olayı duyar duymaz çocuklarını almak için okula koştu. Polis ekipleri, hastane bahçesinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Güvenlik şeridiyle okul girişini kapatan polis ekipleri olayla ilgili kişileri gözaltına alarak inceleme başlattı.

Öte yandan, çatışma sırasında seken kurşunların okul önünde park halindeki araca ve apartman dairesinin camına isabet ettiği görüldü. İhaleye girecek olan firma çalışanları, 5 yıldır söz konusu okula servis hizmeti verdiklerini, dün yapılacak ihaleye başka tarafların geldiğini ve kendilerine silahla saldırdıklarını iddia etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X