Okul basan teröristler 20 öğretmeni kaçırdı

Şırnak Silopi’de 5 okulu basan aynı anda basan PKK’lı teröristler, ders sırasında 20’yi aşkın öğretmeni kaçırdı. Büyük panik yaşayan öğrenciler evlerine gönderilirken, teröristler ise okuldan uzaklaştırdıkları öğretmenleri bir süre örgüt propagandası yapt

Okul basan teröristler 20 öğretmeni kaçırdı

ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE

Bir grup PKK’lı terörist, ilçe merkezindeki Gazipaşa İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Sevgi İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’nu bastı. Teröristler, 20’yi aşkın öğretmeni eğitim verdikleri sırada öğrencilerinin önünde zorla sınıftan çıkardı. Örgüt mensupları, okullarından uzaklaştırdıkları öğretmenleri, bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra serbest bıraktı.

İL MÜDÜRÜ BÖLGEDE

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen öğretmenler, durumu müdürlük yetkililerine anlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de ilçeye gelerek öğretmenlerle görüştü. Bu arada eğitimin aksamasına neden olan olay nedeniyle öğrenciler, okullarından ayrılarak evlerine gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X