Okul müdürleri boş durmuyor

Bursa’da görev yapan okul müdürleri bir hafta süreyle “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu”na alındı.

Okul müdürleri boş durmuyor

Daha önce birinci kademesi gerçekleştirilen kursta başarılı olan okul müdürleri ikinci kademe kursuna başladı.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli okullarda eş zamanlı olarak başlatılan kurslara toplam 664 okul müdürü katılıyor. İkinci kademe kurslarında başarılı olan okul müdürleri, Ağustos ayında düzenlenecek olan üçüncü kademe kurslarına katılacak. 

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kahya, dünyanın hızla değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek, ‘Eğitimcilerimizin kendilerini yenilemelerini ve gelişen dünyaya ayak uydurmalarını arzu ediyoruz. Önceki eğitimlerde olduğu gibi okul müdürlerimize yönelik düzenlenen Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’nda da kişisel gelişimin sağlanmasını, yeni yöntem ve tekniklerin paylaşılarak başarının artırılmasını hedefliyoruz. Kursların okul müdürlerimize en yüksek faydayı sağlayacağına inanıyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X