Okul müdürleri için eylem yaptılar

Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi’nin yerine başka görevlendirme yapılacağını öğrenen öğrenciler, okul önünde eylem yaptı.

Okul müdürleri için eylem yaptılar

Ellerindeki pankartlarla, Yakşi’nin görevine devam etmesini isteyen öğrenciler, ‘İNÇAL yuvamız, Cavit babamız’ sloganı attı.

İnegöl’de Naire Çikayeva Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, Müdür Cavit Yakşi’nin yerinin değiştirileceği iddiasıyla eylem yaptı. Öğrenciler ‘İNÇAL yuvamız, Cavit babamız’ sloganı atarak, okul müdürlerinin yerinin değiştirilmemesini istedi.
Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi’nin yerine başka görevlendirme olacağını öne süren öğrenciler, okul önünde eylem yaptı.

Ellerindeki pankartlarla, Cavit Yakşi’nin görevine devam etmesini isteyen öğrenciler ‘İNÇAL yuvamız, Cavit babamız’ sloganı attı. Öğrenciler adına açıklama yapan Meryem Nur Bahadır, ‘Bugün burada Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencileri olarak sayın müdürümüz Cavit Yakşi’nin görev süresinin dolacak olmasından dolayı okulumuzdan ayrılacak haberiyle toplandık.

Yıllarca okulumuzda canla başla emek vermiş, bizleri kendi evlatları gibi sevmiş müdürümüz hakkında memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum. Cavit hoca herkesin zihninde oluşturduğu müdürlerden çok farklıdır. Sert, soğuk, ulaşılmaz değildir.

Okulca bildiğimiz bir gerçek vardır ki, Cavit Hoca kalıplardan son derece uzak, öğrenci öğretmen ilişkisini en iyi hale getirmiş olan müdürlüğünü samimiyetle yapan bir insandır. Kimi zaman bir baba şefkati ile yaklaşmış bir baba gibi bize rehberlik etmiştir” dedi.

YERİ DEĞİŞMESİN…

Açıklamanın ardından okul öğrencileri, okul müdürleri için bir süre daha eylem yaptı. Ellerinde taşıdıkları pankartlarla, Cavit Yakşi’nin görevine devam etmesini isteyen öğrenciler ‘İNÇAL yuvamız, Cavit babamız’ sloganı attılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X