Okul servis şoförlerine eğitim semineri

Büyükorhan’da taşımalı sistem eğitim kapsamında eğitim gören öğrencileri okullara taşıyan servis şoförlerine yönelik olarak eğitim semineri verildi.

Okul servis şoförlerine eğitim semineri

AYDIN KURMUŞ

Büyükorhan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği ve Orhaneli Jandarma Trafik Timi koordinasyonunda gerçekleştirilen eğitim semineri Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Seminer 48 şoförün katılımı ile gerçekleştirilirken, okul taşıtı ve sürücülerinde aranan şartlar, servis sürücülerinin tutum ve davranışları, çocukların okuldan alınmasında ve eve bırakılmasında uyulacak kurallar, okul servis aracı denetleme kontrol formunun içeriği, okul taşıt araçlarının denetimi konularında bilgilendirme yapıldı.

Büyükorhan Kaymakamı İlhan İlkan, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz siz servis şoförleri hayatımızın en değerli varlıkları olan çocuklarımızı taşımaktasınız. Onların ne kadar değerli olduklarını bilmelisiniz. Çocuklarla iyi anlaşmalı, konuşmalarınıza tutumlarınıza dikkat etmeli ve onlara karşı davranışlarınızda daha dikkatli olmalısınız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X