Okulda dayak iddiası

Bir lise öğrencisinin, annesinin görev yaptığı okulda beden eğitimi öğretmeni tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Okulda dayak iddiası

Alınan bilgiye göre, lise öğrencisi M.F. (16),  Nilüfer’deki Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan annesinden harçlık istemek amacıyla gitti. Beden eğitimi öğretmeni M.S’nin, M.F’yi okulun 3’üncü katında görünce onun bu binaya girmemesi gerektiğini söylediği, darbederek bahçeye kadar çıkardığı öne sürüldü. Ailesiyle hastaneye giden M.F’ye darp raporu verildi. Baba İ.F, bu raporla Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, savcılık ve emniyete giderek şikayette bulundu. Söz konusu olayın, bu kurumlar tarafından araştırıldığı öğrenildi.

 

Baba İ.F,  yaptığı açıklamada, hadisenin okuldaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini belirterek, “ İnsanları dövmenin, darbetmenin, şiddet uygulamanın eğitim yuvasında olmasını bir eğitimci olarak içime sindiremiyorum. Eğitimde ülkenin ayağa kalktığı bir dönemde bu tür hadiselerin yaşanmasını içime sindiremiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X