Okulda deney sırasında patlama: 9 yaralı!

Tunceli’de özel bir okulda, kimya dersi sırasında, laboratuvarda deney yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 8’i öğrenci ve 1 öğretmen olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Okulda deney sırasında patlama: 9 yaralı!

Tunceli’de Özel Munzur Fen Lisesi 10’uncu sınıf öğrencilerinin, akşam saatlerinde kimya dersi için laboratuvar ortamında sülfürik asitin cam tüpe boşaltılması sırasında patlama meydana geldi.

Patlama sırasında deneyi yaptıran ve ismi açıklanmayan kimya öğretmeni ile deney için laboratuvarda bulunan 8 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğretmen ve öğrenciler, okula çağrılan ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olaydan sonra Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, patlamanın meydana geldiği laboratuvara giderek inceleme yapıp delil topladı. Polis, patlamanın neden kaynaklandığı belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Okulda deney yapan öğretmen, idareciler ile öğrencilerin ifadelerine de başvurulduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X