Okulda kimyasal madde şişesi düştü: 6 yaralı

Niğde’de bir lisenin fen laboratuarında kısmi görme engelli hizmetlinin düşürdüğü kimyasal madde şişesi, kendisiyle birlikte 5 öğrenciyi de hastanelik etti. Okul müdürü ise şişenin sirke olduğunu söyledi.

Okulda kimyasal madde şişesi düştü: 6 yaralı

Edinilen bilgilere göre, olay Niğde Merkez Atatürk Anadolu Lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, fen laboratuvarını başka bir odaya taşıyan hizmetli Burak E. taşıdığı kimyasal madde dolu şişeyi düşürdü.

Kırılan şişedeki sıvı hizmetli Burak E.’nin ayağını yakarken, kokusundan etkilenen öğrenciler Keziban K., Esra E., Tuğba Y., Aybüke G., Meral D., okula gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından Niğde Devlet Hastanesi ve Çocuk Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Okul Müdürü Sami Adem ise yere sirke şişesinin düştüğünü herhangi önemli bir şeyin olmadığını savundu. Hastaneye kaldırılan öğrenciler tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaydan sonra ağır bir koku saran okul boşatıldı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X