Okullar en güvenli yerlerdir

Pazartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Kaplan Eğitim Okulları Genel Müdürü Ramazan Sakal. Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal ile eğitim konusunu masaya yaratan Sakal, “Okullar, bulaşıcılığı yüksek yerler olduğu için değil hastalığı kırmak için kapatıldı. Okullar, bir AVM ve restorana göre çok daha güvenli yerlerdir” dedi.

Okullar en güvenli yerlerdir

Pandemi tedbirleri gereği, yüz yüze eğitime ara verilirken, okullardaki bulaşıcılık, tartışma konusu oldu. Kaplan Okulları Genel Müdürü Ramazan Sakal, okulların hijyen sınavını geçtiğini belirterek, “Okullar, bulaşıcılığı yüksek yerler olduğu için değil hastalığı kırmak için kapatıldı. Okullar, bir AVM ve restorana göre çok daha güvenli yerlerdir” dedi.

Pandemiden en fazla eğitimin etkilendiğini belirten Sakal, online eğitimi eğitim saymadığı için yükümlülüklerini yerine getirmeyenler için  şu hatırlatmayı yaptı: “Online eğitim de olmasa, eğitim olmayacak.” Sakal, okulların 4 Ocak’ta açılacağını da düşünüyor.

—————————-

Pazartesi Söyleşileri’nde bu hafta eğitimi masaya yatırıyoruz.

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilirken, eğitim bu durumdan nasıl etkilendi?

Biz sorduk Kaplan Eğitim Okulları Genel Müdürü Ramazan Sakal yanıtladı.

“ONLİNE EĞİTİMDE ÇIRAKLIK DÖNEMİ GERİDE KALDI”

Okullar  geçen yıl kapandıktan sonra, bu yıl kademeli olarak açıldı. Ancak vaka sayısı artınca yeniden uzaktan eğitime geçildi. Bu durum, eğitimin kalitesini nasıl etkiliyor?

Mustafa Özdal’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X