Okullar Ligi’nde Final Heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak üzere Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Okullar Ligi’…

Okullar Ligi’nde Final Heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak üzere Türkiye’de ilk olarak hayata geçirdiği Okullar Ligi’nde final heyecanı yaşanıyor. Altı aydır devam eden ligde şampiyonlar 8 Mayıs’ta belli oluyor. Okullar Ligi’nde Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinden toplamda 63 okul, 110 takım ve 1332 sporcu futbol, basketbol, voleybol branşlarında gençler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde mücadele etti. 11 Aralık 2014’te Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından başlatılan Okullar Ligi’nde, 6 aylık maratonun sonuna gelindi. Çeyrek final ve yarı final müsabakaları devam eden ligde, final heyecanı yaşanıyor. Okullar, şampiyon olabilmek için büyük mücadele veriyor. Okulların yoğun ilgi gösterdiği, fair- play kuralları içinde, çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Okullar Ligi, 8 Mayıs’ta gerçekleşecek final müsabakaları ile sona erecek. Okullar Ligi’nin basketbol ve voleybol final karşılaşmaları Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, futbol finali ise Park Antalya Spor Tesisleri’nde yapılacak. Finali kazanan okullar şampiyon olarak kupaya uzanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X