Okullarda çevre eğitimi

Okullarda gerçekleştirilen çevre eğitimi çalışmalarında geri kazanım, su kirliliği, hava kirliliği ve alınması gereken önlemler gibi birçok konu görsel materyallerle de destekli olarak Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı uzman

Okullarda çevre eğitimi

Çalışmayla öğrencilerin çevre konusunda bilinçlenerek kalıcı davranış değişiklikleri kazanmalarına katkı sağlanıyor.

Her yıl okullarda verilen çevre eğitimleri bu dönem de İnegöl, Yenişehir, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Orhaneli, Yıldırım, Büyükorhan, Keles, İznik ve Orhangazi ilçelerindeki okullarda devam ediyor. Bu ilçelerdeki toplam 60 okula ulaşılması hedeflenen eğitimlerle bugüne kadar 15 okulda 500 öğrenciye ulaşıldı. Öğrencilere Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Çevre Temizliği’, ‘Geri Dönüşüm’, ‘Tohum Kitap, Oyun ve Oyun Pulu’ ile sırt çantaları da hediye edildi. Tohum Kitap kapağında bulunan domates, kırçiçeği ve çam ağacı tohumlarının ekimi de çocuklara uygulamalı olarak anlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X