Okullu Timsahlar gol şov yaptı!

Bursaspor U-17 takımının pilot okulu olan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Özlüce Anadolu Lisesi’ni 12-0 gibi farklı bir skorla geçerek organizasyona 3 puanla başladı.

Okullu Timsahlar gol şov yaptı!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Küme Genç Erkekler Futbol’da dün oynanan B Grubu 1. hafta maçında BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Özlüce Anadolu Lisesi’ni 12-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar ilk yarıyı 3, 7 ve 31. dakikalarda Özgür, 10 ve 12’de Ali Mert, 19’da Ömer, 23’te Haktan, 28’de Anıl ile 34’te Semih’in attığı gollerle 9-0 önde kapattı.

Fark bir düzüne oldu

Karşılaşmanın ikinci yarısında BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi’nde oynayan genç timsahlar oyunu rölantiye aldı. Ancak durmaya niyeti olmayan kırmızı beyazlılar önce 43. dakikada günün yıldızı Özgür ile farkı 10’a çıkardı: 10-0. Spor Lisesi 61’te İbrahim’in golüyle durumu 11-0’a getirdi. Atıcılar-1 Sahası’nda oynanan maçta son sözü ise 68. dakikada Çağatay söyledi ve kırmızı beyazlılar mücadeleyi 12-0 galibiyetle tamamladı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Metin Hacıoğlu (***), Celal Taşçı (**), Semih Akgün (**)

GOLLER: Dk.3-7-31-43 Özgür, Dk.10-12 Ali Mert, Dk.19 Ömer, Dk.23 Haktan, Dk.28 Anıl, Dk.34 Semih, Dk.61 İbrahim, Dk.68 Çağatay (Spor Lisesi)

SPOR LİSESİ: Okan (**), Muhammed (**), Yusuf (**), Anıl (***), Mete (**) (Dk.30 Semih ***), Çağatay (***), Özgür (***), Haktan (***), Ömer (***), Ali Mert (***) (Dk.36 İbrahim **)

ÖZLÜCE ANADOLU LİSESİ: Selim (*), Berk (*), Burak (*), Çağrı (*), Melih (*), Berkan (*), Uraltan (*), Onur Can (*), Enes (*), Furkan (*), Berat (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X