‘Okuluma Merhaba Partisi’

Emine Örnek Bademli ve Ataevler Anaokulu öğrencileri, okulların açılmasıyla birlikte pandemi süreci doğrultusunda “Okuluma Merhaba Partisi” yaparak okula uyum sürecini dolu dolu yaşadılar.

‘Okuluma Merhaba Partisi’

Öğrencilerin 2020-2021 Eğitim -Öğretim yılına başlamanın heyecanını mutluluğa çevirmek, okula güven ve sevgi bağı ile bağlanmalarını sağlamak, okulu tanıtmak ve güvende olduklarını hissettirmek amacı ile planlanan etkinlikler amacına ulaştı.

Eğitimin her şeyden önce karşılıklı güven, sevgi ve işbirliği ile sağlanabileceğine inanan Emine Örnekli eğitimciler, öğrencilerini güvenli bir gelecek için hazırladıklarını, bu hafta etkinliklerinin de güven ve sevgi teması üzerine yoğunlaştığını açıkladılar. Okulda yeni arkadaşlar edinen, yeni yeni oyunlar öğrenen, okulun bölümlerini gezerek tanıyan, dans ederek arkadaşları ile eğlenen, mutlu olan öğrenciler, okulu anlatırken “Okulumuz çok büyük, bahçelerimiz ve oyun alanlarımız çok güzel, sevimli, eğlenceli ve güvenli” dediler. Bu etkinlik sonunda okullarının, ikinci adresleri olduğunun bilincine varan öğrenciler, ilk günden başlayarak “birinci adres evimiz, ikinci adres okumuz” diyerek okulu ikinci evleri gibi benimseyerek, okula olan güven ve sevgilerini dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X