‘Okurla gönül bağı kuruyoruz’

Bursalılarla imza gününde buluşan Venhar Sağıroğlu, okurla gönül bağı kurduklarını söyledi.

‘Okurla gönül bağı kuruyoruz’

DİLEK ATLI

 

Venhar Sağıroğlu, Nesil Yayınları’ndan çıkan “Aşkın Suskunluğu” adlı kitabının imza günü için Bursalı okurlarıyla buluştu. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndeki Bursa Kitap Merkezi’nde (BKM) düzenlenen etkinlik kitaplarını imzalayan yazar, okurlarının sorularını da yanıtladı.

 

Bursa’ya daha önce radyo yayınları için geldiğini ifade eden Sağıroğlu, “Yayıncı kimliğim nedeniyle hem dinleyicilerim, hem de okurlarımla bir araya geliyoruz ve tek noktada buluşuyoruz. O da oluşturduğumuz gönül bağı. Gönül bağı dediğimiz şey, okuyarak ya da dinleyerek sağlanabilir. Yazarla okurun buluşmasının en önemli özelliği gönül bağının kuvvetlenmesi” dedi.

 

YAYINCILIK YAZINI BESLİYOR

 

Radyo ve televizyon sunucusu olan Sağıroğlu, yayıncı kimliğinin yazın dünyasını beslediğini belirterek, şunları kaydetti:

 

“Duygu dalgalanmalarımın dışa vurumu Aşkın Suskunluğu kitabını ortaya çıkardı. Duyguyu birileriyle paylaşmak, başkalarının da sizin hissettiklerini bilmek önemli. Bunları, yayıncılıkta yaşadığınız gibi kitapta da yaşıyorsunuz. Tabii ki kitapla paylaşmak bambaşka. Herkesin kendine göre bir hikayesi var. Genelde bu hikayeleri dinlemeye çalışıyorum. Bu da ruhumu renklendiriyor, zenginleştiriyor. Aşkın Suskunluğu için radyodaki programımın kitaplaşmış hali demek mümkün.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X